Ice Experience

Ice Experience

Ice Experience är en makalös körupplevelse på svårast tänkbara underlag: snö och is. Vi välkomnar dig till Åre och Kall där du får njuta av den perfekta kombinationen av adrenalinhöjande körupplevelser och förstklassig hospitality, allt i stilla vildmarkslandskap. Efter en omtumlande dag bakom ratten njuter du av förstklassigt boende på fashionabla Copperhill med tillgång till fantastiskt spa samt välsmakande 3-rättersmiddag.

Isen och upplägget:

Våra professionella instruktörer tillsammans med ortens isentreprenörer ser till att du får lära dig hemligheten bakom att inte bara kunna starta en sladd med en stark 4-hjulsdriven bil, utan att du även underhåller och avsluta den på rätt sätt! När du ”kommer på” tricket uppstår en eufori bakom ratten och det är du som känner euforin!
Med hjälp av många repetitioner i ett antal olika övningar får du i slutet av dagen ”graduera dig” på det långa varvet runt sjön som innehåller allt vi tränat på:
Rätt acceleration, rätt bromspunkt, rätt instyrning, rätt gas som håller sladden…..rätt rakt igenom! Där och då inser du var riktig bilkörning handlar om.

Bilarna:

Line-up´en för 2024 innehåller:
Volkswagen T-Roc R med 300 hk, Golf R med 320 hk och samt Porsche 911 GTS med 480 hk! Samtliga bilar är 4-hjulsdrivna, har DSG eller PDK automatväxellåda samt är utrustade med specialdubbdäck för rättvist grepp på den hala men häftiga isen.

Boende efter tycke, smak och budget:

I Åre med omnejd finns ett stort utbud av boende, allt från klassiska fjällhotell såsom pittoreska Kallgården via traditionell stughyrning exempelvis genom Skistar till traktens pärla, Copperhill, som majestätiskt tronar upp sig på Förbergets topp i södra Åre. På Copperhill skämmer du bort dig med regionens vassaste utsikt, bästa SPA och en restaurang av yttersta klass.

Paket med boende, middag och en hel dags körning vintern 2024:

10-11 samt 17-18 i fantastiska mars erbjuder vi dig som vill utmana dig själv mellan ratt och ryggstöd ett komplett paket:
Boende i enkelrum på Copperhill, tillgång till SPA, 3-rätters middag samt en heldag på sjön i våra bilar (2 personer per bil) från 9.900:- per person + moms. Bordsvatten ingår i priset men för dig som vill dricka gott till finns en diger dryckeslista att välja från och detta bekostar du själv.

OBS att det finns MÅNGA fler datum vi har plats i bilarna och på isen för dig som ordnar med eget boende eller vill komma över dagen!

Kontakta oss via johnny@carevents.se eller thomas@carevents.se för ytterligare info.

När?

  • Januari till 1:a april

Var?

  • Åre i Jämtland

Tillvalsmöjligheter:

  • Transfer (Åre/Östersunds flygplats)
  • Lunch (från 175:-)
  • 3-rätters middag (från 495:-)
  • Vinpaket (från 395:-)
  • Skotersafari (halvdag 1500:-, inkl kaffe, kaka och guide)

Produktblad

Från 9.900:- exkl. moms

Begär Offert