Seniorlandslaget finslipade detaljer i Kall

Postad 2019-02-11 i Nyheter

Svenska Bilsportförbundets seniorlandslag besökte oss i jämtländska Kall. Årets läger innehöll finslipning av detaljer såsom lastväxelträning, bromspunkt och såklart spårval bland mycket annat. Nya förbundskaptenen gavs också utrymme att köra vilket innebar utmärkta möjligheter att uppleva vad “adepterna” utsattes för. Mängdträning varvat med tävlingar höll hela tiden gruppen på tå och avsaknad av avkörningar skapade effektivitet och många mil av högklassig bilkörning.

Porsche Ice Experience Åre 2019

Postad 2019-01-24 i Nyheter

Årets upplaga av det mycket uppskattade och årliga eventet har perfekta förutsättningar för att demonstrera Porsche 911 GTS4 och Panamera GTS förträffliga vinteregenskaper. 

Ett actionfyllt dygn med boende och god middag på luxuösa Copperhill Mountain Lodge och en heldag på isen ser till att sudda ut varje tvivel om dessa bilars vara eller inte på vintern, samtidigt som du blir en bättre bilförare på halt underlag.

Så mycket pengar sparar du genom att lära dig ekokörning hos Car Events

Postad 2019-01-10 i Nyheter

Med vår webbkalkylator räknar du själv enkelt ut hur mycket pengar du och ditt företag kan spara genom att låta personalen lära sig köra ekonomiskt.

Fyll i värdena i kalkylatorn här nedan så ser du resultatet direkt. Du får dessutom en siffra på hur mycket du minskar dina ekologiska fotspår, genom reducerade Co2-utsläpp.

Ekokörning finns inbakat som en viktig del av flera av våra kurser. Kontakta oss om du vill veta mer eller få en offert!

Så mycket pengar sparar du genom en kurs hos oss!

Här kan du själv räkna ut hur mycket du och ditt företag kan spara genom att låta personalen lära sig köra ekonomiskt.

Den genomsnittliga kursdeltagaren under 2018 minskade sin bensinförbrukning med 9.5%. Redan med några få anställa handlar det om många tusenlappar per år. Och för stora bilparker kan det handla om besparingar på flera miljoner per år. Ekokörning finns inbakat som en viktig del i flera av våra kurser. Kontakta oss om du vill veta mer eller få en offert!

Räkneexemplet är baserat på en besparing på 9.5%. Snittförbrukning: Bensin 0.85 lit/mil, diesel 0.7 lit/mil. Bensinpris 14.75 kr/lit, dieselpris 14.68 kr/lit. (uppdaterat 19-01-01)

Du sparar kronor/år

Dessutom minskar du dina Co2-utsläpp med kg

God jul & Gott nytt år!

Postad 2018-12-21 i Nyheter

Ett händelserikt 2018 har snart passerat och vi kan se tillbaka på ett år fullmatat med intressanta möten med våra kära kunder, leverantörer och partners…mellan ratt och ryggstöd. 2018 har även varit ett mycket omtumlande år för oss på det privata planet, vilket är anledningen till att vi varit lite dåliga på att kommunicera med er som följer oss här. Vi har helt enkelt haft fullt upp. Vårt nyårslöfte är dock att ändra på det och under 2019 åter bli bättre på att visa en del av allt det roliga och spännande vi gör.

Under de kommande helgerna tänker vi försöka gå ner i varv. Vi samlar också kraft i det faktum att samarbeten likt det mellan nystartade fotbollslaget Fenix FK och Barncancerfonden får oss att känna stark framtidstro.

Sedan är vi tillbaka igen starkare än någonsin med en rivstart i Åre på snö och is den 7 januari!

Till er alla från oss alla: God Jul och Gott Nytt 2019!

“Herrenes Aften” i norska Otta – succé!

Postad 2018-01-23 i Nyheter

I förra veckan besökta vi vackra Gudbrandsdalen i Norge och den av bergen härligt inbäddade byn Otta där Sulland bjöd in till Herrenes Aften: En kväll att umgås, uppleva, äta och dricka gott med bilen som gemensamma nämnare! Vårt bidrag till festen bestod i 2 ytterligheter: Demonstrera Golf R’s fantastiska chassi, motor och 4Motion-system via codrive på granntomten… med 500 dubb i varje däck och 5 mm utstick blev farten därefter… samt 40-gradiga lutningar på Vippen med klassledande pickupen Volkswagen Amarok!
Med närmare 300 gäster hade vi att göra och Vebjörn och hans grymma personal gjorde ett toppenjobb! Behöver vi påminna om att inte glömma bort oss när det är dags för Damernas Aften?

Missa inget, prenumerera på vårt nyhetsbrev!