Ice Experience är en makalös körupplevelse på svårast tänkbara underlag: snö och is

Postad 2023-12-08 i Nyheter

Vi välkomnar dig till Åre och Kall där du får njuta av den perfekta kombinationen av adrenalinhöjande körupplevelser och förstklassig hospitality, allt i stilla vildmarkslandskap. Efter en omtumlande dag bakom ratten njuter du av förstklassigt boende på fashionabla Copperhill med tillgång till fantastiskt spa samt välsmakande 3-rättersmiddag.
Nyfiken? Läs mer här!

Bandag i höstsolen på Arlanda Test Track

Postad 2023-10-10 i Nyheter

Tack till Porsche Center Danderyd, Porsche Center Stockholm och Porsche Service Center Östermalm för en fantastisk bandag på Arlanda Test Track 2 i lördags.

Tack till er alla som deltagit i Porsche Driver

Postad 2023-09-15 i Nyheter

Porsche Driver är en halvdags kostnadsfri förarutbildning för dig som precis köpt en ny Porsche på Porsche Center Stockholm eller Porsche Center Danderyd. Syftet med utbildningen är att du ska lära känna din bil bättre och på så sätt bli en bättre och säkrare förare. Utbildningen sker på Arlanda Test Track under professionell ledning av Porsches certifierade instruktörer.

Porsche Track Day i Norge

Postad 2023-09-11 i Nyheter

Förra veckan var vi iväg med Porsche i Stockholm och 20-tal av deras kunder på en Track Day på Rudskogen i Norge. En härlig och lärorik dag på en av de finaste banorna i Skandinavien.

20 år med Porsche

Postad 2023-06-01 i Nyheter

Vi har jobbat med Porsche i Sverige i över 20 år och de senaste dagarna är inget undantag med både Porsche Driver, Sunday Drive, Weekend Drive och Trackday på Mantorp Park – allt inom loppet på en vecka. Och med vädret på vår sida.