Bandag i höstsolen på Arlanda Test Track

Postad 2023-10-10 i Nyheter

Tack till Porsche Center Danderyd, Porsche Center Stockholm och Porsche Service Center Östermalm för en fantastisk bandag på Arlanda Test Track 2 i lördags.

Tack till er alla som deltagit i Porsche Driver

Postad 2023-09-15 i Nyheter

Porsche Driver är en halvdags kostnadsfri förarutbildning för dig som precis köpt en ny Porsche på Porsche Center Stockholm eller Porsche Center Danderyd. Syftet med utbildningen är att du ska lära känna din bil bättre och på så sätt bli en bättre och säkrare förare. Utbildningen sker på Arlanda Test Track under professionell ledning av Porsches certifierade instruktörer.

Porsche Track Day i Norge

Postad 2023-09-11 i Nyheter

Förra veckan var vi iväg med Porsche i Stockholm och 20-tal av deras kunder på en Track Day på Rudskogen i Norge. En härlig och lärorik dag på en av de finaste banorna i Skandinavien.

20 år med Porsche

Postad 2023-06-01 i Nyheter

Vi har jobbat med Porsche i Sverige i över 20 år och de senaste dagarna är inget undantag med både Porsche Driver, Sunday Drive, Weekend Drive och Trackday på Mantorp Park – allt inom loppet på en vecka. Och med vädret på vår sida.

2-dagars Weekend Drive med Porsche

Postad 2023-05-28 i Nyheter

Vi är nyss hemkomna från 2-dagars Weekend Drive som utgick igår från både Porsche Center Danderyd och Porsche Center Stockholm. Med många mil på vackra landsvägar mot Valdermarsvik och Västervik stannade vi för lunch vid Kanalmagasinet där Göta kanalen börjar. Senare mot kvällen checkade vi in på Gränsö Slott för SPA-tid, avkoppling och umgänge med en god middag i kvällssolen.
Imorse vaknade vi vid havet med frisk luft och fågelkvitter och efter en härlig frukost, gav vi oss iväg på ett par timmars resa till VIlla Fridhem utanför Norrköping där vi avnjöt dagens lunch innan resan hem till Stockholm fortsatte… två magiska dagar.
Ett stort tack till våra kunder, Kanalmagasinet, Gränsö Slott, Villa Fridhem, Porsche instruktörer från Car Events och vår fotograf Armin.