Kurser

Kurser

Många års erfarenhet av att vidareutbilda körkortsinnehavare har givit oss en bred kompetens: 2- eller 4-hjulsdrivna bilar, bak eller framhjulsdrivna bilar. Äldre ”konventionella” bilar eller moderna bilar med all elektronik inkluderad. Personbilar, SUV´ar (sports utility vehicle), MPV´er (multi purpose vehicle) eller terrängtillåtande. För att säkerställa att de nya kunskaperna både går in och fastnar tar vi ett helhetsgrepp om analys, utbildning och uppföljning. Genom Car Events-metoden ser vi till att kunskaperna fastnar ordentligt och att effekten av utbildningen dessutom förlängs med åtminstone dubbla tiden. Vi börjar i regel med vår grundutbildning Driving Experience. Kursen lär ut de viktigaste delarna inom säkerhet och ekonomi. Men vi har även flera olika specialutbildningar för särkskilda yrkesgrupper och särskilda behov.

Driving Experience – Grundutbildning om trafiksäkerhet, säkerhetssystem & bilekonomi. Finns som halvdag och heldag.

Porsche Track Experience – Porsche Track Experience är en utbildning inom bankörning som är uppdelad i 3 nivåer: Precision, Performance & Master.

Porsche Ice Experience är en avancerad förarutbildning där du som deltagare i isiga och snöiga förhållanden utvecklar dina färdigheter som bilförare på vinterväglag.

EcoSafety – En kombinationsutbildning med både Säkerhet och Eko-körning. Genom EcoSafety lär du dig sambandet mellan miljö och säkerhet när det gäller bilkörning.

EkoKörning – Car Events EkoKörning lär dig hur du blir en klokare och grönare bilist. Bara genom ett smartare körsätt kan du minska bränsleförbrukningen utan att köra långsammare eller förlora tid.

Skräddarsydda utbildningar – med utgångspunkt i era behov. T ex för företag med stora kostnader för slarvskadeproblem, eller internationella utbildningar, som engelskspråkiga kurser eller körning i vänstertrafik.

Internutbildning bilimportörer – Återförsäljarutbildning i det egna sortimentet.