Car Events och Tierp Arena i viktigt samarbete

Postad 2013-01-21 i Nyheter

Tierp Arena fortsätter att attrahera nya och viktiga samarbetspartners. Nu är det Car Events som sett arenaområdets potential, och beslutat sig för att förlägga en del av sin verksamhet där.

För att komplettera de större enskilda eventen, så som EM i dragracing och STCC-tävlingar, med en bred daglig verksamhet har Tierp Arenas personal under en längre tid jobbat hårt för att skapa de samarbeten som behövs. Detta arbete börjar nu ge frukt. Senast ut i raden är förarutvecklings- och bilunderhållningsföretaget Car Events AB.
Under devisen ”Gör dig till en bättre och klokare förare” och med över 40 års samlad erfarenhet i ryggen, utbildar Car Events både privata och professionella förare. Genom praktik och teori skapas här en säkrare och mer ekonomisk förare, och allt med ett stort fokus på miljön, samtidigt som alla inblandade har riktigt roligt.
– Det här samarbetet ser vi som en viktig del i den väldigt positiva utveckling som vi upplever just nu. Här är ännu en verksamhet som vi tror vi kommer kunna utvecklas långsiktigt tillsammans med, säger Lars Erik Lindberg, VD på Tierp Arena.
—Vi ser Tierp Arenas enorma potential. Här kommer vi, tack vare arenaområdets unika förutsättningar att kunna vidareutveckla flera av våra redan framgångsrika koncept, säger Johnny Ellénius, VD på Car Events.

Inleder med mässa
Samarbetet inleds officiellt genom att Tierp Arena och Car Events delar utställningsmonter under Stockholm Lifestyle Motor Show som slår upp portarna den 24 januari och avslutas den 27:e.
Stockholm Lifestyle Motor Show består av två mässor. En för bilar och en för motorcyklar. Tillsammans blir detta den största motorutställningen i Stockholmsområdet på nästan tio år. På mässan visas nya personbilar med inriktning på körglädje, trender och ny teknik. De nya bilarna kombineras även med en rejäl tillbehörsutställning, som skapar en komplett helhet.

R-Challenge
Den första verksamheten som Car Events valt att lägga på Tierp Arena är ”R-Challenge”. R-Challenge är en tävlings och umgängesform, där grupper av förare får mäta sina krafter genom att köra på en racingbana på tid. Alla har samma förutsättningar, och det gäller att vara den som tar till vara på dom bäst. Är detta något för dig? Då är ett besök på Stockholm Lifestyle Motor Show en väldigt bra start på det äventyret.

Text och bild är för fri publicering

Frågor besvaras av:
Johnny Ellénius, VD Car Events AB: 070-291 10 65 johnny@carevents.se
Lars Erik Lindberg, VD Tierp Arena: 070-830 49 00 lel@tierparena.com