Subaru dominerade SM-finalen i rally i september

Postad 2008-09-24 i Nyheter

Subaru Rally

Norrköping var värdstad för 2008 års SM-final i rally och Car Events hade uppdraget att för en av teamets sponsorer ta med deras kunder ut i rallyskogen för att umgås samt uppleva känslan av fart och fläkt på grusvägarna.

Bland de många tävlingsbilarna såg vi gamle fortåkaren Mats Lindwall agera föråkare med en möjlig come-back i sikte, framtiden får utvisa hur det blir.

Ramona, Oscar och Hasse, Subaru Swedish Dealer Teams förare, gjorde sitt bästa för att skapa show och Oscars satsning på näst sista sträckan skapade en omöjlig toe-out på höger bakhjul och fick se sig slagen på sista sträckan. Fjolårets guldmedalj förbyttes därmed mot ett brons denna säsong, grattis till medaljen!

En viktig seger tog dock Subaru utan chans för konkurrenterna: Depåracet där teamet med sitt imponerande tält och snygga uppställning tog emot över 100 dinerande VIP-gäster från TB-bil på fredag-kvällen.

Nu tar teamet nya tag inför SM 2009 som med ny professionell styrning kan uppleva en renässans, vi ser med spänning framåt alltså!’