Vintersäsongen går mot sitt slut

Postad 2013-03-21 i Nyheter

Vi närmar oss påsktider och därmed även slutspurten på vintersäsongen 2013. Det är med stor glädje vi ser tillbaka på de senaste månadernas alla aktiviteter då det har varit minst sagt fullt upp på alla plan.

Fler kursdagar än någonsin tidigare har genomförts på isarna i Kall, enormt kul att så många människor fått upp ögonen för denna fantastiska upplevelse.
Enastående vacker natur, mat och logi i världsklass och känslan av att kunna hantera en riktigt potent och kraftfull bil på halt underlag, detta är den vinnande kombinationen som utgör Winter Experience.

Utöver aktiviteterna i Kall så har flera stora arrangemang genomförts på annat håll. Marknadsaktiviteter, sponsorarrangemang och lanseringar har avlöst varandra och vi har fått chansen att bekanta oss med massvis av glada, nöjda kunder.

Vill vill rikta ett stort tack till alla er som bidragit till detta och hoppas ni alla njuter av de sista vinterveckorna som återstår. Vi gasar vidare och planeringen pågår för fullt inför barmarksäsongen, mycket är på gång och inte minst i form av det spännande samarbetet med Tierp Arena!