I backspegeln: En fin vinter!

Postad 2013-04-11 i Nyhetsbrev

Starten på 2013 har inneburit full fart redan från första dag. Vinterkurserna i samarbete med Kall Auto Lodge har blomstrat och fler kursdagar än någonsin tidigare har genomförts på isarna runt Kall strax utanför Åre. Kortare halvdagskurser har blandats med längre arrangemang över flera dagar och det hela kröntes med 7 dagar Porsche Winter Experience då hela anläggningen fylldes till bredden med glada Porsche entusiaster.

Utöver verksamheten i Kall har det även genomförts två större nybilslanseringar på hemmaplan kring Arlandastad. Under dessa arrangemang har landsvägstester blandats med terrängkörning och teori varvats med praktiska övningar på avstängda områden. Allt för att deltagarna skall få en så tydlig bild som möjligt av den nya bilen.

Detta tillsammans med bland annat sponsorarrangemang under Rally Sweden och vinterupplevelser i Norge gör att vi med glädje ser tillbaka på vintern som har gått. Stort tack till alla inblandade, nu tar vi med oss minnena och blickar framåt mot barmarksäsongen!