Contact

Contact us

Visiting address

Trosta Park 179, 195 93 Märsta

Postal address

Box 954, 195 05 Arlandastad

Interest

Hur how many participants?

Your name

Your email

Company

Phone

Your message

Johnny Ellénius

VD / delägare

+46 (0)8 595 110 65

johnny@carevents.se

Företagets grundare och VD som alltid brottas med tiden som den tidsoptimist han är! Notorisk tävlingsmänniska som det bejublade året 1988 vann inofficiella SM i folkrace, blev 5:a i VM i schottis och som hade blivit 3:a i JSM i plöjning om inte ett nesligt tidstillägg smolkat bägaren….för sen även där alltså!
Jobbar stenhårt efter mottot att vi alltid skall ha kul på jobbet och detta noterar våra gäster och kunder! Blir inte sällan kallad militären….ordning och reda på våra kurser och event är prioriterat! Vad få vet är att han på bästa Fylking-vis ofta kunde ses i en rosa Adidas-overall under delar av det glada 80-talet!!

Visa presentation

Thomas Engelbrekt

Chefsinstruktör / delägare

+46 (0)8 595 110 63

thomas@carevents.se

Företagets chefsinstruktör med den äran, delvis skyldig till att vår bransch existerar då han var med 1986 när Volvo startade upp förarutbildning i Sverige på Mantorp Park! Sanslöst snabb fortfarande och ser en utmaning i att lära sig alla bilars olika nycker och egenskaper snabbt, en egenskap som gillas av våra mest krävande kunder. Till alla andra instruktörers förtret sätter han en ära i att åka ifrån alla och har väl egentligen bara go-cart kvar där han ger alla lite försprång via sin väl värda pondus….vad få vet är att han var snubblande nära en säkerligen framgångsrik utförsåkarkarriär!

Visa presentation

Lotte Zouvanis

Administration

+46 (0)8 595 110 60

lotte@carevents.se

Företagets allt-i-allo som håller hårt i oss, våra papper och allt som sker på kontoret! Studier på samma gymnasium som företagets VD gav de grunder som sammanförde henne med företaget en vårdag 2008 till att idag vara obeveklig i sin roll som administratör, värdinna, eventmakare och koordinator inte minst mot Porsche och deras kunder. Sin känsla för upplägg, dekoration och helhetsintryck i våra många premiumevents har gjort både en och flera leverantörer gråhåriga….allt för att leva upp till företagets renommé kring detalj och kvalitet! Vad få vet om Lotte är att hon talar flytande grekiska och har temperament därefter…..men har det största hjärta en människa kan begåvas med.

Visa presentation

Conny Eriksson

Bil- & materialansvarig

Företagets trotjänare som långt innan företaget fanns lärde känna sin VD på någon av rallycrossbanorna runtom i Sverige! Många år som anställd på gummiverkstad bland alla jobb han haft innebär en grundmurad kunskap kring däck och fälg som företaget har enorm nytta av i utförandet av våra olika program, kurser och events.
Ansvarar för all vår materiel och våra fordon och ses inte sällan köra någonstans i all den logistik företaget ofta är inblandad i! Vad få vet om Conny är att han bidragit till mångas SM-guld i rallycross via handskurna slicks – en konst värd namnet!!

Visa presentation