Contact

Contact us

Visiting address

Pionjärvägen 77H, DriveLab Center, Arlandastad

Postal address

Box 954, 195 05 Arlandastad

  Interest

  Hur how many participants?

  Your name

  Your email

  Company

  Phone

  Your message

  Johnny Ellénius

  VD / delägare

  +46 (0)70 291 10 65

  johnny@carevents.se

  Företagets grundare och VD som alltid brottas med tiden som den tidsoptimist han är! Notorisk tävlingsmänniska som det bejublade året 1988 vann inofficiella SM i folkrace, blev 5:a i VM i schottis och som hade blivit 3:a i JSM i plöjning om inte ett nesligt tidstillägg smolkat bägaren….för sen även där alltså!
  Jobbar stenhårt efter mottot att vi alltid skall ha kul på jobbet och detta noterar våra gäster och kunder! Blir inte sällan kallad militären….ordning och reda på våra kurser och event är prioriterat! Vad få vet är att han på bästa Fylking-vis ofta kunde ses i en rosa Adidas-overall under delar av det glada 80-talet!!

  Visa presentation

  Thomas Engelbrekt

  Chefsinstruktör / delägare

  +46 (0)70 584 49 69

  thomas@carevents.se

  Företagets chefsinstruktör med den äran, delvis skyldig till att vår bransch existerar då han var med 1986 när Volvo startade upp förarutbildning i Sverige på Mantorp Park! Sanslöst snabb fortfarande och ser en utmaning i att lära sig alla bilars olika nycker och egenskaper snabbt, en egenskap som gillas av våra mest krävande kunder. Till alla andra instruktörers förtret sätter han en ära i att åka ifrån alla och har väl egentligen bara go-cart kvar där han ger alla lite försprång via sin väl värda pondus….vad få vet är att han var snubblande nära en säkerligen framgångsrik utförsåkarkarriär!

  Visa presentation

  Lotte Zouvanis

  Administration

  +46 (0)70 282 78 99

  lotte@carevents.se

  Företagets allt-i-allo som håller hårt i oss, våra papper och allt som sker på kontoret! Studier på samma gymnasium som företagets VD gav de grunder som sammanförde henne med företaget en vårdag 2008 till att idag vara obeveklig i sin roll som administratör, värdinna, eventmakare och koordinator inte minst mot Porsche och deras kunder. Sin känsla för upplägg, dekoration och helhetsintryck i våra många premiumevents har gjort både en och flera leverantörer gråhåriga….allt för att leva upp till företagets renommé kring detalj och kvalitet! Vad få vet om Lotte är att hon talar flytande grekiska och har temperament därefter…..men har det största hjärta en människa kan begåvas med.

  Visa presentation